Název | Množství a jednotka |
---|---|
fazole sterilované | 400 gramů |
slanina (špek) | 50 gramů |
cibule | 1 kus |
česnek | 3 stroužky |
kabanos | 300 gramů |
sterilované lečo | 250 gramů |
mletá paprika | |
kečup | 3 lžíce |
čerstvě mletý pepř | |
sůl |
Postup: Změklé máslo smícháme s cukrem, přidáme žloutky a šlehačem ušleháme do pěny.... zobrazit recept
Postup: Bůček nakrojíme na plátky, prosolíme, potřeme grilovacím kořením , kmínem a... zobrazit recept
Postup: Křen nakrájíme na kolečka a umixujeme na kaši s převařenou a vychladlou vodou,... zobrazit recept
Postup: Husu omyjeme, osušíme, pokud má husa drůbky, odstraníme je. Odřízneme křídla a... zobrazit recept
Postup: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na oleji ji osmažíme dozlatova. Hlívu... zobrazit recept
Kdo to má pořád sledovat, jestli je v jídle nějaké to éčko, řekne si spousta z nás. Pokud nám ale na našem těle záleží, měli bychom si trochu toho času na prostudování, alespoň těch nejškodlivějších přídatných látek... zobrazit článek
U nás je vše na dosah, máme ideální polohu uprostřed Beskyd přímo pod nejvyšší...